Kasurilanmäentie 44 71800 SIILINJÄRVI | Puh. 0400 546946

Savon Korro Oy

Laadukasta pintakäsittelyä jo vuodesta 1986.
Soita ja kysy lisää tuotteestamme 0400 546 946.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Savon Korro Oy
Kasurilanmäentie 44
71800 SIILINJÄRVI

Y-tunnus: 0617775-5
Puh: 0400 546946

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Savon Korro Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hiekkapuhallus

Savon Korro Oy tekee laadukkaat hiekkapuhallukset ja muut pintakäsittelytyöt

Tutustu palveluihimme

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Ammattitaitoista pintakäsittelyä kaikkialla Suomessa

Savon Korro Oy on Pohjois-Savon Siilinjärvellä toimiva pintakäsittelyalan yritys. Toimimme joustavasti kaikkialla Suomessa. Teemme laadukkaat pintakäsittelytyöt ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja turvallisesti jo vuodesta 1986 kertyneellä kokemuksella. Työskentelemme asiakkaan toiveiden mukaan joko laskutyönä tai kokonaisurakkana.

Teemme muiden muassa laadukkaat hiekkapuhallukset, pinnoitukset ja korroosionestomaalaukset. Asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, rakennusliikkeet ja konepajat. Palvelemme tietysti myös taloyhtiöitä ja yksityisiä asiakkaita.

Tutustu palveluihimme ja kalustoomme.

Meiltä saat luotettavaa palvelua. Savon Korro Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Savon Korro Oy
Kasurilanmäentie 44    
71800 SIILINJÄRVI

Varastohalli
Jukolantie 8
71800 SIILINJÄRVI

Jani Antikainen, puh. 0400 546 946
Marko Antikainen, puh. 040 591 6946

savon.korro@pp.inet.fi
www.savonkorro.com